Доступність посилання

ТОП новини

Президент – депутатам-опозиціонерам: «Не йдіть шляхом, яким ішли депутати минулого скликання»


Президент Віктор Ющенко закликає депутатів фракцій блоків «Наша Україна» та Юлії Тимошенко не піддаватися на пропозиції хабарів за перехід до коаліції. «Не забудьте ім''я своє, навіщо ви йшли до парламенту».


Президент Віктор Ющенко закликає депутатів фракцій блоків «Наша Україна» й Юлії Тимошенко не піддаватися на пропозиції хабарів за перехід до коаліції. Про це він сказав на спільному засіданні фракцій у понеділок.

«Я знаю, що ця декларація, яка фігурує в цій залі, може бути комусь немила, але я хотів би просити вас: не йдіть тим шляхом, яким ішли депутати минулого скликання. Ніякі гроші не можуть замінити вашу позицію, ніякий підкуп персональний не може замінити цю позицію, яку ви могли б тримати як чесна людина, як народний депутат. Не забудьте ім''я своє, навіщо ви йшли до парламенту», - сказав Ющенко.

За його словами, коаліція шукає десятки депутатів, яких можна було б купити.

«Там мова йде на десятки, кого можна купити за 30 ламаних срібників», - сказав Президент. Він не вірить у те, що коаліція може дорости до 300 депутатів. «Мене не хвилює заява про 300. 300 ніколи не буде в цьому парламенті, тих людей, які можуть зрадити Україну. Не набирається стільки зрадників. Але я це говорю, щоб ще раз послати сигнал - спокуса велика», - зазначив Ющенко.

Про це повідомили «Українські новини».
XS
SM
MD
LG