Доступність посилання

ТОП новини

Олег Блохін оприлюднив склад збірної України з футболу, яка готуватиметься до чергових відбірних матчів Євро-2008.


Київ, 14 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — У поєдинках зі збірними Фарерських островів та Литви тренерський штаб головної футбольної команди України розраховує на 23-х гравців.

До чергових і, як завжди, відповідальних матчів національна збірна України з футболу розпочне підготовку вже у понеділок. До збірної запрошено 5 гравців донецького “Шахтаря”, 5 футболістів “Дніпра” і 6 столичних “динамівців”.

Вперше після тривалої перерви до лав головної футбольної команди України потрапив гравець “Чорноморця”. Це В’ячеслав Свідерський, який ще донедавна захищав кольори донецького “Шахтаря”. Повноцінним дебютантом у матчах такого рівня може стати молодий голкіпер полтавської “Ворскли” Андрій П’ятов.

Не забув Олег Блохін і про легіонерів. До вже звичного дуету Андріїв – Шевченка й Вороніна, – а також Максима Калениченка, у цій якості дебютуватиме новоспечений гравець пітерського “Зеніту” Анатолій Тимощук.

Вдруге поспіль потрапив до списку і півзахисник голландського “Гронінгена” Сергій Левченко, якому, вочевидь, таки вдалося справити враження на наставників в останньому контрольному матчі в Ізраїлі.

Після одноматчевого перепочинку знову в збірній і Сергій Ребров.

Нагадаємо, що вже 24 березня збірна України у гостях протистоятиме команді Фарерських островів. А вже через чотири дні по тому вдома прийматиме збірну Литви. Цей поєдинок відбудеться в Одесі.

Віталій Кличко готується до поєдинку з росіянином Олегом Маскаєвим

Боксерський поєдинок між росіянином Олегом Маскаєвим та Віталієм Кличком за чемпіонський титул WBC найімовірніше відбудеться 2 червня у Москві.

Американський боксер суперважковаговик Семюель Пітер таки дав згоду на проведення бою за чемпіонський пояс Всесвітньої боксерської ради між Олегом Маскаєвим та Віталієм Кличком. Про це у вівторок заявив промоутер Маскаєва Денис Раппопорт.

Щоправда, американець відмовився від власних претензій на чемпіонство зовсім не безкоштовно. За свій широкий жест Пітер отримає близько 3 мільйонів доларів відступних. Знову ж таки за словами промоутера росіянина, офіційна заява щодо проведення матчу між Маскаєвим і Віталієм Кличком очікується вже сьогодні. А всі подробиці безпосередньо від українського боксера ми сподіваємося дізнатися не пізніше п’ятниці. Тоді у Києві відбудеться спільна прес-конференція Віталія і Володимира Кличків.

Сьогодні ж можна говорити про те, що напевно найбільш очікуваний поєдинок у сучасному професійному боксі найімовірніше відбудеться 2 червня. А місцем його проведення буде столиця Росії Москва. Принаймні, на цьому наполягає чинний чемпіон світу за версією WBC Олег Маскаєв. Додамо, що вже сьогодні неабиякий інтерес до матчу виявляють такі потужні телевізійні компанії, як американська HBO, чи, скажімо, німецька RTL.
XS
SM
MD
LG