Доступність посилання

ТОП новини

В заключному матчі 19 туру Чемпіонату України з футболу донецький “Шахтар” з рахунком 2 : 1 переграв земляків з “Металурга”.


Геннадій Мороз Київ, 20 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua—Донецький “Шахтар” продовжує переслідувати київське “Динамо” в боротьбі за “золото” українського футбольного чемпіонату. Напередодні в заключному матчі туру чинні Чемпіони України у Донецьку з рахунком 2 : 1 переграли своїх земляків з “Металурга”.

Аж надто принциповим суперництво двох донецьких клубів у футбольній першості України назвати важко. Скажімо, за весь час перебування в еліті місцевий “Металург” у матчах із сусідами - “гірниками” спромігся лише на одну нічию. Сталася ця визначна подія минулої осені. Нині ж відверто розбалансований “Металург” навряд чи годен створити чергову сенсацію, що підтвердила звітна гра.

В учорашньому матчі “металурги” прокинулися лише за рахунку 0 : 2. У підсумку вони спромоглись лише на гол престижу. 2 : 1 на користь “Шахтаря”, який відновив двоочкове відставання від лідера – столичного “Динамо”– на чолі турнірної таблиці. Натомість, “металургівці” Донецька зазнали вже третьої поразки поспіль під орудою авторитетного голландського фахівця Ко Адріансе. І нині скотилися вже на 11 місце в чемпіонаті.

Чемпіонат України з футболу бере двотижневу перерву, пов’язану з матчами збірної команди. Таким чином матчі наступного 20-го туру першості відбудуться 1-го квітня.

В австралійському Мельбурні стартував Чемпіонат світу з водних видів спорту.

Другий день поспіль без медалей залишається збірна України на Чемпіонаті світу з водних видів спорту, що цими днями стартував у австралійському Мельбурні. Розпочали українці із шостого місця у синхронному плаванні. Чемпіонський титул у групових комбінованих вправах дістався головним фаворитам – росіянкам.

Українська збірна поділила шосту позицію з командою Франції, а продовжила одинадцятим місцем у синхронних стрибках з десятиметрової платформи серед жінок. До фіналу змагань у Мельбурні Юлія Прокопчук та Катерина Жук пробилися із шостим результатом. Одначе у вирішальних спробах українки суттєво погіршили свій попередній здобуток.

Золотими стрибки стали для китайської пари Цзя Тун / Чен Ролін. Не змогли втрутитися у розподіл нагород і наші чоловіки. У синхронних стрибках з триметрового трампліну Дмитро Лисенко та Антон Захаров посіли тільки дев’яте підсумкове місце.

Чемпіонат світу з водних видів спорту у Австралії триватиме два тижні. Останні сім днів першості за медалі чемпіонату боротимуться плавці.
XS
SM
MD
LG