Доступність посилання

ТОП новини

Рішення про перенесення футбольного матчу відбіркового турніру до Чемпіонату Європи 2008 між збірними Фарерських островів та України буде ухвалене сьогодні.


Геннадій Мороз Київ, 22 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Черговий поєдинок у відбірковому турнірі до Чемпіонату Європи з футболу збірна України може так і не зіграти. Суботній матч на Фарерських островах з місцевою збірною має всі шанси не відбутися через негоду. А доцільність перенесення гри на серпень сьогодні розглядатиме спеціальна комісія УЄФА.

Як уже повідомлялося, Фарерська асоціація футболу звернулася в УЄФА з пропозицією перенести через негоду суботню зустріч зі збірною України в рамках Євровідбору на 22 серпня. Не проти зіграти влітку за більш прийнятних умов і тренерський штаб української команди. Одначе задля цього необхідна підтримка інших учасників відбіркової групи. І у середу письмову згоду на перенесення гри в УЄФА надали футбольні асоціації Грузії, Литви та Італії. Як і раніше, категорично “проти” виступає Франція. Шотландія зберігає дипломатичний нейтралітет. Остаточне рішення щодо можливості проведення футбольного матчу за нинішніх погодних умов на Фарерських островах уже сьогодні ухвалюватиме Спеціальна комісія УЄФА. Одразу після відвідин столиці Фарерських островів, міста Тофтіра.

Втім, яким би не було це рішення, збірна України цілеспрямовано готується до важкого 7-годинного перельоту і самого матчу. Хоча, на думку Олега Блохіна, несприятливі погодні умови і важке поле цілком ймовірно можуть вплинути на результат цього поєдинку. Оскільки, зі слів наставника українських футболістів, “у болоті” завжди легше оборонятися. Такої ж думки і переважна більшість футболістів, які все ж таки сподіваються на розумне й зважене рішення УЄФА. У загальній групі тренується 22 гравці. Зі слів Блохіна, усі здорові. Окрім Руслана Ротаня, якого непокоїть незначне ушкодження.

Українські фігуристи Тетяна Волосожар і Станіслав Морозов фінішували четвертими у змаганнях спортивних пар на Чемпіонаті світу у Токіо.

Справжньою несподіванкою Чемпіонату Світу з фігурного катання у Токіо став учорашній виступ Тетяни Волосожар і Станіслава Морозова. У змаганнях спортивних пар український дует майже бездоганно відкатав довільну програму, і в підсумку несподівано для багатьох Волосожар і Морозов фінішували четвертими – вперше так високо для представників українського фігурного катання за багато років у цьому виді програми.

Одразу чотири українські тенісистки виступатимуть в основному раунді представницького турніру Серії Майстрів у Маямі.

Катерина Бондаренко стала четвертою українкою в основній сітці кількамільйонного турніру із серії Майстрів у Маямі. Напередодні в заключному раунді кваліфікації киянка з рахунком 6 : 3, 6 : 1 розгромила француженку Стефані Форе. У першому колі турніру молодша із сестер зіграє з японкою Акіро Накамурою. Юлія Вакуленко на старті змагань у Маямі поміряється силами з гречанкою Даніліду. А Юліана Федак одразу потрапила на потужну американку Вінус Вільямс. І лише Олена Бондаренко завдяки високому особистому рейтингові у першому колі відпочиватиме.
XS
SM
MD
LG