Доступність посилання

ТОП новини

Футбольний матч відбіркового турніру до Чемпіонату Європи 2008 між збірними Фарерських островів та України відбудеться у раніше запланований термін в суботу 24 березня.


Геннадій Мороз Київ, 23 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Футболістам збірної України таки не вдалося уникнути випробування засніженим полем на Фарерських островах. Згідно з офіційним вердиктом УЄФА черговий матч Євровідбору між місцевою збірною та командою Олега Блохіна повинен відбутися у раніше затверджений термін, у суботу 24 березня.

Європейський Союз футбольних асоціацій вирішив не зважати на погодні умови Фарерських островів. Рішення про проведення матчу саме в суботу було ухвалене у четвер пізно ввечері спеціальним представником УЄФА. Футбольний функціонер визнав, що поле стадіону в місті Тофтір нині й справді у поганому стані. Одначе, на думку представника УЄФА, до суботи футбольний газон буде цілком прийнятним для проведення офіційного матчу. До того ж, за регламентом поле не обов’язково повинно мати трав’яне покриття. Футбольні правила вимагають лише, щоб воно було рівним та з чітко нанесеною розміткою.

Таким чином уже за кілька годин національна збірна України вирушає на Фарерські острови. Повітряна подорож підопічних Олега Блохіна триватиме близько семи годин. Знову ж таки через відсутність належного поля для повноцінного тренування на Фарерах Шевченко і його партнери будуть позбавлені. Сам матч розпочнеться на головному стадіоні Тофтіра у суботу о 17-00 за київським часом.

Молодіжна збірна України домашні матчі відбіркового турніру Чемпіонату Європи-2009 зіграє у Харкові, Полтаві та Запоріжжі

Молодіжна збірна України оголосила про наміри проводити домашні матчі відбіркового турніру до власного Чемпіонату Європи за межами столиці. Тож стартовий матч проти збірної Туреччини підопічні Олексія Михайличенка планують зіграти 1 червня у Харкові. За п''ять днів по тому поєдинок з вірменськими ровесниками відбудеться вже у Полтаві.

Завершуватиме кваліфікаційний турнір до Євро-2009 українська команда у Запоріжжі, де друга за рангом команда України 17 і 20 листопада прийматиме збірні Ліхтенштейну і Чехії. Додам, що вже сьогодні у рамках підготовки до Євровідбору 21-річні футболісти збірної України у контрольному матчі у гостях поміряються силами із голландськими ровесниками.

Чемпіоном світу з фігурного катання серед чоловіків у Токіо став француз Жубер. Українець Ковалевський фінішував 24

Друга золота медаль нинішнього Чемпіонату світу, що триває у Токіо, дісталася Брайанові Жуберу. Після довільної прогроами свого найближчого переслідувача японця Тпакахаши француз випередив більше ніж на 3 бали. Тільки бронза у минулорічного чемпіона швейцарця Ламб’єля. Українець Антон Ковалевський у підсумку тільки 24.
XS
SM
MD
LG