Доступність посилання

ТОП новини

У відбірковому матчі до Чемпіонату Європи 2008 з футболу збірна України з рахунком 2 : 0 переграла команду Фарерських островів


Геннадій Мороз Київ, 26 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua) - Після непростої перемоги на Фарерських островах над напіваматорською командою господарів збірна України з футболу посідає третє місце у відборі до Чемпіонату Європи. Вже у середу наступним суперником підопічних Олега Блохіна буде збірна Литви. І вперше офіційний матч такого рівня прийматиме Одеса.

Після переможного підсумку останнього матчу на Фарерах Олег Блохін заявив, що цілком задоволений діями футболістів збірної України, які на тлі надзвичайно складного перельоту і “важкого” поля таки змогли здобути у Тофтірі необхідні 3 очки. До того ж, так би мовити, “малою кров’ю”. Одначе, вже у середу на українців очікуватиме значно серйозніший опонент, аніж напіваматорська збірна Фарерських Островів. Свою силу збірна Литви довела в останньому поєдинку проти французів. У суботу віце-чемпіони світу здобули мінімальну перемогу 1 : 0 лише завдяки влучному ударові Ніколя Анелька наприкінці гри. Щоправда, й українці у майбутньому матчі чекають на суттєве підсилення. Найімовірніше, що в Одесі команді вже зможуть допомогти раніше травмовані Андрій Шевченко та Сергій Ребров. Після чотирьох матчів відбору Україна посідає третє місце в кваліфікаційній групі «В». На три очки попереду збірні Шотландії та Франції. Одначе, у команди Блохіна одна гра в запасі. Лише четвертими поки що йдуть чинні чемпіони світу — італійці.

Українка Юлія Вакуленко пробилася в третє коло представницького тенісного турніру в Маямі. Юлія Вакуленко єдиною з українок продовжує боротьбу в третьому колі представницього тенісного турніру серії Майстрів у Маямі. У черговому матчі змагань із призовим фондом у майже 3, 5 мільйони доларів українка у трьох сетах здолала опір 19 ракетки турніру — італійки Франческо Ск’явоне. 3:6, 7:6 і 6:4 на користь Вакуленко. А ось сестри Бондаренко свої матчі другого кола у Маямі програли. Старша Олена у двох сетах поступилася Єлєнє Костаніч з Хорватії. А сильнішою за молодшу Катерину цього дня була росіянка Кузнєцова.

Останній гандбольний клуб України залишає цьогорічні Євротурніри. Гандболістки запорізького «Мотора» останніми з українських кубів залишають цьогорічні євротурніри. За сумою двох чвертьфінальних поєдинків Кубка ЄГФ чемпіонки України програли лише один м’яч авторитетному німецькому «Байєрові». Після мінімальної перемоги на власному полі у повторному матчі в Німеччині запоріжанки в напруженій боротьбі поступилися з різницею в 2 м’ячі. Таким чином загальний рахунок у протиборстві становив 51 : 50 на користь гандболісток «Байєра». Які й продовжать свої виступиу півфіналі Євротурніру.
XS
SM
MD
LG