Доступність посилання

ТОП новини

У середу в Одесі на матчі відбіркового турніру до Євро-2008 з футболу між збірними України та Литви очікується аншлаг


Геннадій Мороз Київ, 26 березня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – В Одесі тривають останні приготування до відбіркового матчу Чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Литви. Місто на березі Чорного моря вперше прийматиме поєдинок такого рівня. Тож організатори очікують, що матч проходитиме у середу на заповнених трибунах Центрального стадіону “Чорноморець”.

За свою історію головна футбольна команда України гратиме в Одесі вже вдруге. Всередині 90-х років минулого століття українці в товариському поєдинку приймали у Південній Пальмірі збірну Ізраїлю. А ось офіційний матч збірна гратиме в Одесі вперше. Тож не дивно, що усі 28 тисяч квитків на завтрашній матч на стадіоні “Чорноморець” вже кілька днів як продано.

За повідомленням агенції “Одеса-спорт”, у перші дні реалізації квитків уболівальники шикувалися в черги, які іноді сягали 150 метрів завдовжки

Тим часом українські збірники у понеділок продовжували підготовку до матчу з Литвою на тренувальній базі у Кончі-Заспі, що під Києвом. За повідомленням прес-аташе команди Ігоря Мірошниченка, разом з іншими гравцями тренувалися також Андрій Шевченко і Серій Ребров, які не брали участі в матчі на Фарерах через різного роду ушкодження. Схоже, що остаточно оговтався від травми і Руслан Ротань. Безпосередньо в Одесу збірна України прибуде чартерним авіарейсом вже сьогодні по обіді. Відльотові передуватиме вельми приємна подія: за високі спортивні досягнення і, зокрема, успішний виступ на минулорічній першості світу в Німеччині Президент України Віктор Ющенко нагороджуватиме українських футболістів та їхніх тренерів високими державними нагородами.

У другому матчі елітного раунду відбору до юнацького Чемпіонату Європи з футболу (U-17) збірна України з рахунком 5 : 2 розгромила команду Чехії

У понеділок юнацька збірна України зробила ще один крок до фіналу власного Євро. Після перемоги над збірною Словаччини в стартовому матчі елітного раунду відбору, що нині проходить в Італії, учора 17-річні вихованці тренера Юрія Калитвинцева розгромили своїх чеських однолітків. Рахунок зустрічі 5 : 2 на користь українців. Остаточно доля єдиної путівки у фінал вирішиться в заключному турі, де юним українським футболістам достатньо буде не програти господарям турніру — юнацькій збірній Італії.
XS
SM
MD
LG