Доступність посилання

ТОП новини

Близько 300 людей узяли участь в акції на підтримку коаліції національної єдності у центрі Дніпропетровська


Мітинг тривав менш як годину. У резолюції зібрання — заклик до Президента утриматись від «помилкових і непродуманих рішень» і зберегти стабільність у державі.

Із партійними прапорами в руках на площі зібралися прихильники комуністів, «регіоналів», «лазаренківців» та члени Спілки радянських офіцерів.

«Ми підтримуємо дії коаліції у Верховній Раді і не підтримуємо деструктивних дій опозиційних сил, спрямованих на розкол суспільства», — пояснив в інтерв’ю Радіо Свобода присутність «лазаренківців» на зібранні лідер місцевої «Громади» Іван Лазаренко.

Із трибуни мітингу пролунали заклики до порозуміння між різними політичними силами в Україні, і разом із тим — критика Президента, а також лідерів опозиції, яких звинувачують у нехтуванні інтересами народу, невмінні налагодити взаємини з Росією та прагненні узурпувати владу.

Народний депутат, голова обласної організації Партії Регіонів Олег Царьов запевнив учасників мітингу в тому, що позачергових виборів парламенту в Україні не буде: «Я впевнений, що ми допрацюємо до кінця нинішньої каденції як мінімум».

«Чутки про те, що парламент на межі розпуску, сильно перебільшені, тому що всі визнають, що конституційних підстав у Президента розпустити парламент немає», — стверджував народний депутат, член фракції комуністів Віктор Борщевський.

Мітинг тривав менш як годину. У резолюції зібрання — заклик до Президента утриматись від «помилкових і непродуманих рішень» і зберегти стабільність у державі.
XS
SM
MD
LG