Доступність посилання

ТОП новини

Боксерський бій за чемпіонський титул WBC в суперважкій вазі між Олегом Масаєвим та Віталієм Кличком не відбудеться.


Геннадій Мороз Київ, 3 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Повернення Віталія Кличка на профіринг дещо віддаляється в часі. Принаймні, довгоочікуваний поєидинок українського боксера з росіянином Маскаєвим за чемпіонський пояс Всесвітньої Боксерської Ради (WBC), запланований на 2 червня, не відбудеться.

Про остаточну відмову Віталія Кличка від продовження переговорів щодо матчу із Маскаєвим напередодні повідомив менеджер Семюела Пітера Івайло Гьотцев. Зі слів якого, старшому Кличкові так і не вдалося знайти гроші, щоб сплатити відступні нігерійському боксерові. Коротко нагадаю, що Семюел Пітер є обов’язковим претендентом на чемпіонський титул WBC. А поступитися власним правом на поєдинок із Маскаєвим на користь Віталія погодився лише за 2, 5 мільйони доларів.

Останнім часом сторони докладали чималих зусиль з метою організації бою Кличко-Маскаєв. Одначе, зі слів Гьотцева, майже тримісячна робота закінчилася безрезультатно. А Віталій Кличко остаточно вийшов з переговорного процесу. Таким чином, очікуваного повернення старшого Кличка на професіональний ринг, вочевидь, доведеться зачекати. А Маскаєв, найімовірніше, невдовзі боксуватиме із нігерійцем Пітером.

Донецький “Шахтар” – найсильніший клуб на пострадянських теренах згідно з останнім рейтингом IFFHS

На диво результативно завершився учора заключний матч 20 туру першості України між донецьким “Металургом” та львівськими “Карпатами”. Глядачі цього поєдинку побачили одразу 6 забитих голів, а сама гра закінчилася внічию – 3 : 3. Тим часом донецький “Шахтар” став кращою командою на пострадянських теренах. В останньому рейтингу Міжнародної Федерації футбольної історії та статистики (IFFHS) чемпіони України випередили російський «ЦСКА» і нині перебувають на 36 рядку списку.

Позаду “гірників” залишився, приміром, мадридський “Реал”, який після провалу в Лізі чемпіонів посідає в рейтингу лише 42 місце. Очолює рейтинг Міжнародної Федерації футбольної історії та статистики іспанська "Севілья". Друга сходинка – в італійського "Інтеру". На третьому місці – "Барселона". Сьогодні відбудуться перші чвертьфінальні матчі Ліги чемпіонів. Італійський «Мілан» прийматиме німецьку «Баварію» а «Ліверпуль» завітає у гості до голландського «ПСВ».
XS
SM
MD
LG