Доступність посилання

ТОП новини

На головному майдані Запоріжжя відбувся кількатисячний мітинг на підтримку Верховної Ради та уряду


Під гаслами «Ні помаранчевому путчу» і «Гади, геть руки від Ради» на центральну площу Запоріжжя зійшлися кілька тисяч прихильників парламенту і антикризової коаліції.

Під гаслами "Ні помаранчевому путчу" і "Гади, геть руки від Ради" на центральну площу Запоріжжя зійшлися кілька тисяч прихильників парламенту і антикризової коаліції.

Пікетувальники розповсюджують агітаційні листівки, в яких закликають всіх запоріжців стати на бік депутатів Верховної Ради і засудити указ Президента щодо розпуску парламенту.

Леонід Анісімов, представник запорізької облради, заявив: “Місто Запоріжжя, яке поповнює бюджет країни, проти такого рішення. Я питаю себе, якими документами керувався Президент коли розпускав парламент? Я думаю, що за цими подіями стежить кожна сім''я. І тільки Конституційний Суд може дати відповідь на всі питання!”.

Організатори пікету встановили на майдані сцену, на якій виступили представники Запорізької обласної ради: комуністи, соціалісти й регіонали.

Вони зазначили, що готові протистояти політичному безладу, яким, на їхню думку, керує голова держави Віктор Ющенко й закликали всіх мітингувальників відстоювати свої права і не піддаватися на провокації.

Правоохоронці запевняють, що тримають ситуацію під контролем.
XS
SM
MD
LG