Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр В. Янукович зустрів Великдень у Свято-Преображенському кафедральному соборі Донецька


Урочисте богослужіння у храмі відслужив митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон.


Прем''єр-міністр України Віктор Янукович разом з родиною зустрів Великдень у Свято-Преображенському кафедральному соборі в Донецьку, повідомляє “5-й канал”.

Урочисте богослужіння у храмі відслужив митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон. Прем''єр посвятив паски та побажав землякам миру та єдності.

Напередодні В. Янукович привітав український народ з Великоднем. Він, зокрема, заявив: "З Божою допомогою прожили ми ще один рік – від Великодня до Великодня. Прожили в праці на благо нашого народу і нашої Батьківщини. Прожили в вірі й в сподіванні на краще...

Я переконаний, що той іспит політичною кризою, який складає сьогодні наше суспільство, буде успішно подоланий шляхом демократії і верховенства права.

На цій нашій дорозі – від Великодня до Великодня – нам допомагатиме наша єдність, те, що ми були і є разом, те, що ми підтримуємо один одного в кожну хвилину – радісну і тривожну.

Нам помагала віра, надія і любов.

Ми дочекалися радості разом відсвяткувати Світлий День Воскресіння Христового. Бажаю вам усім відсвяткувати в мирі і злагоді, любові один до одного.

З благословення Господнього кожна родина може сьогодні сісти за святковий стіл і під Великодні Дзвони дякувати Богові за ласку та покровительство.

У цей Світлий День Воскресіння Христового бажаю усім здоров’я, радості і добра.

Нехай наступний рік буде спокійним, щасливим і успішним.

Христос Воскрес!"
XS
SM
MD
LG