Доступність посилання

ТОП новини

Донецький “Шахтар” скоротив відставання від лідера


Геннадій Мороз Київ, 9 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Напрочуд багатим на несподівані результати вийшов черговий тур футбольної першості України. Окрім нічийного результату поєдинку за участю київського “Динамо”, в 21-й ігровий день не змогли також виграти “Дніпро” і “Чорноморець”.

Донецький “Шахтар” повною мірою скористався нульовою нічиєю в поєдинку київського “Динамо” і донецького “Металурга”. Здолавши з рахунком 2 : 1 полтавську “Ворсклу”, чинні чемпіони України знову скоротили відставання від лідера до мінімуму. Нині головних претендентів на золото футбольної першості “Динамо” і “Шахтар” розділяє лише 2 очки.

І знову загострилася боротьба за бронзу Чемпіонату

Третє місце собі повернув “Металіст”, який доволі переконливо переграв в Одесі “Чорноморець”. А ось “Дніпро” з тим же рахунком 3 : 1 поступився в Алчевську місцевій “Сталі”, після чого команда Олега Протасова має в своєму доробку 32 очки, на одне менше, аніж харків’яни. Ще на один пункт позаду розташувалася сімферопольська “Таврія”. Якби не нічийний підсумок гостьового поєдинку проти ФК “Харків”, третя позиція вже зараз була б за кримчанами. “Карпати” мінімально переграли у Львові маріупольський “Іллічівець” і також не втрачають надії втрутитися в боротьбу за бронзу. Натомість столичний “Арсенал”, схоже, остаточно здався на милість обставинам. Через повну невизначеність зі власним майбутнім київські “гармаші” зазнали вже четвертої поразки в п’яти останні матчах першості. Цього разу команда Олександра Заварова з рахунком 0 : 1 програла у Кривому Розі помітно прогресуючому “Кривбасові”. І нарешті в заключному матчі дня запорізький “Металург” з тим самим рахунком 1 : 0 переграв останню команду першості луганську “Зорю”. 22-й тур стартує вже в суботу.

Центральним поєдинком цього дня стане матч у Сімферополі

Там місцева “Таврія” прийматиме “Шахтар”. А ось київське “Динамо” завітає до Маріуполя. Де тиждень тому місцевий ”Іллічівець” вирвав нічию в “Шахтаря”. І не забуваймо, що вже завтра визначаться перші півфіналісти Ліги Чемпіонів. Так “Челсі” Андрія Шевченка у повторному поєдинку в Еспанії вдруге поміряється силами з “Валенсією”. А “Манчестер Юнайтед” вдома прийматиме “Рому”.
XS
SM
MD
LG