Доступність посилання

ТОП новини

Микола Полудьоний: Суддя Конституційного Cуду Сюзанна Станік призначена доповідачем по справі щодо конституційності Указу Президента з порушенням регламенту


За словами радника Президента Миколи Полудьоного, «Суддя Конституційного суду Станік сама визвалася взяти цю справу до розгляду. На засіданні Конституційного суду 5 числа питання про визначення або затвердження судді-доповідача у цій справі не вирішували...».

За словами радника Президента Миколи Полудьоного, «Суддя Конституційного суду Станік сама визвалася взяти цю справу до розгляду. На засіданні Конституційного суду 5 числа питання про визначення або затвердження судді-доповідача у цій справі не вирішували. Хоча про це прямо каже регламент. На цьому засіданні вирішували питання про форму слухання – вирішили, що вона буде усною, і, відповідно, вирішення сторін, які братимуть участь у справі».

За словами Миколи Полудьоного, сьогодні Президент Віктор Ющенко запропонував голові Конституційного суду Іванові Домбровському публічно розповісти про ці порушення регламенту.

Наразі реакції на таке твердження Миколи Полудьоного ні самої Сюзанни Станік, ні голови КС суду немає.
XS
SM
MD
LG