Доступність посилання

ТОП новини

У Севастополі відбулася перша публічна дискусія між прихильниками і супротивниками вступу України до НАТО


Раніше в середу в Сімферополі близько 50 активістів кримських організацій «російських співвітчизників» вимагали оголосити Крим «територією без НАТО».

Дискусія між активістами Громадської коаліції на підтримку вступу України до НАТО і «Севастопольського фронту проти НАТО» відбулася під час «круглого столу» на тему «НАТО: оборонний союз країн Європи та Північної Америки чи агресивний військовий блок для придушення незалежності інших країн».

Як заявив на прес-конференції після закінчення дискусії начальник штабу «Cевастопольського фронту проти НАТО» Марат Туткевич, вона «засвідчила, що ми не чуємо і не розуміємо одне одного, так далеко за ці роки зайшов розподіл у думках».

Голова Об’єднання «Євроатлантичний вибір» Іван Шульга сказав, що розуміє: сьогодні більшість севастопольців іще проти НАТО. Але, наголосив він, міській раді «не можна прикриватися цією суспільною думкою, спекулювати цим і маніпулювати на цьому», цитує його слова агентство УНІАН.

Раніше в середу в Сімферополі близько 50 активістів кримських організацій «російських співвітчизників» вимагали оголосити Крим «територією без НАТО».

Вони провели в головному місті автономії мітинг, вигукуючи антинатовські гасла: «Ми ніколи не будемо в НАТО», «НАТО — війна проти слов’ян».

Акцію ініціювала «Координаційна рада російських співвітчизників Криму», яку фінансує уряд столиці Росії — міста Москви.
XS
SM
MD
LG