Доступність посилання

ТОП новини

У новому рейтингу ФІФА національна збірна України й надалі на 11 місці у світі


Геннадій Мороз Київ, 19 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Стабільність у спорті небезпідставно вважають ознакою класу. Саме такою командою без жодних «але» є національна збірна України з футболу. Так, в оновленому рейтингу ФІФА підопічні Олега Блохіна вже майже півроку утримують 11 позицію в світі.

У квітневому рейтингу ФІФА національна збірна України дещо втратила в очках. Щоправда, це не завадило команді Олега Блохіна і надалі зберігати за собою місце на чолі другого десятка команд. А ось на першу позицію після місячної перерви повернулася Італія. Чемпіони світу посунули на другу сходинку збірну Аргентини. Бразилія і надалі третя. Позаду чудової трійки розташувався наступний суперник українців у євровідборі – збірна Франції.

Відбулися перші матчі 1, 2 фіналу в розіграші Кубка України з футболу

Матчі проходили в напруженій боротьбі, а глядачі побачили тільки один забитий гол. У Харкові київське «Динамо» завдяки влучному ударові Артема Мілевського мінімально переграло місцевий «Металіст». А ось поєдинок у Донецьку між «Шахтарем» та сімферопольською «Таврією» закінчився нульовою нічиєю. Додам, що остаточно фіналісти національного Кубка визначаться після повторних матчів 9 травня.

У стартовому матчі групового тенісного турніру Кубка Федерацій жіноча збірна України з рахунком 3:0 розгромила Литву

У Болгарії, де у середу розпочався турнір за вихід до другої світової групи Кубка Федерацій, українська збірна представлена в найсильнішому своєму складі. Так, учора одиночні поєдинки упевнено виграли Юліана Федак і Олена Бондаренко. А перемогу над Литвою в парній зустрічі українській команді здобували Катерина Бондаренко та Ольга Савчук. Іншими учасниками відбірної групи є збірні Білорусі та Угорщини. Саме з угорськими тенісистками українки зустрічатимуться на турнірі сьогодні. А в наступний раунд Кубка Федерацій виходить лише переможець квартету.

БК “Київ” вдруге поспіль переміг МБК “Миколаїв” і вийшов до півфіналу української Суперліги з баскетболу

Лідер чемпіонату і в повторному чвертьфіналі упевнено здолав опір миколаївців. Цього разу з рахунком 91 : 67. У півфіналі Суперліги столичні баскетболісти зустрічатимуться з “Хіміком” з міста Південного на Одещині.

Матеріали до теми:

• Польща і Україна разом готуватимуться до ЄВРО 2012 • Німецький досвід в організації футбольного чемпіонату • Україна і Польща проведуть «Євро-2012». Як реагують регіони? • Віталій Кличко: ЄВРО 2012 в Україні – це дуже велика відповідальність
XS
SM
MD
LG