Доступність посилання

ТОП новини

Почесний Чемпіон Світу за версією WBC Віталій Кличко повернеться на ринг 1 вересня


Геннадій Мороз Київ, 20 квітня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Вперше після дворічної перерви Віталій Кличко повернеться на професійний ринг вже за 4 місяці. 1 вересня суперником українського боксера буде один із найсильніших бійців планети.

Вже наступного дня після повернення з валійського Кардіфа, де Віталій Кличко виборював для України футбольний Євро-2012, почесний Чемпіон Світу у надважкій вазі за версією WBC відвідав у Києві боксерський турнір на Кубок братів Кличків. Саме тут Віталій заявив про плани повернутися на ринг 1 вересня.

Зі слів українця, його суперником буде один із найсильніших бійців надважкого дивізіону. Після чого Віталій Кличко не втрачає надії зустрітися з переможцем чемпіонського бою між росіянином Маскаєвим та нігерійцем Пітером.

На чемпіонаті Європи з боротьби у Болгарії в доробку жіночої збірної України 4 медалі

Три нагороди європейського гатунку українки вибороли в останній день першості. Так, срібними призерками нинішнього чемпіонату стали Наталя Синишин та Світлана Саєнко у вагових категоріях до 55 і 72 кілограмів відповідно. А ось дебютантка змагань такого рівня Ганна Василенко піднесла сюрприз у вигляді бронзової медалі.

Нагадаю, що перше срібло на турніру для української збірної напередодні виборола Катерина Бурмистрова.

В цілому, нинішня першість континенту для жіночої команди України стала найуспішнішою за останні 3 роки.

Додам, що вже сьогодні у Болгарії стартує Чемпіонат Європи з боротьби серед чоловіків.

Жіноча збірна України з тенісу здобула другу поспіль перемогу в груповому турнірі першої Євро-африкаської зони Кубка Федерацій

Цього разу українки здобули вольову перемогу над збірною Угорщини. Стартову невдачу Катерини Бондароенко, яка у трьох сетах поступилася Агнес Шавай, невдовзі виправила Юліана Федак, яка у двосетовому матчі не залишила жодного шансу на перемогу Кірі Нагі. Загальний успіх збірній України гарантувала перемога сестер Бондаренко в парній зустрічі.

Вже сьогодні в матчі лідерів збірних України та Білорусі визначиться переможець квартету "В". Тільки краща команда продовжить борьбу за право виступати у плей-офф Світової групи жіночого Кубка Федерацій.
XS
SM
MD
LG