Доступність посилання

ТОП новини

У Києві проходять масові мітинги коаліції та опозиції


На Європейській площі столиці України відбувається мітинг опозиції “Через вибори до порозуміння”. Згідно з деякими повідомленнями зібралося 20 тисяч, за іншими понад 50 тисяч осіб. Близько 5 тисяч прихильників коаліції проводять на її підтримку мітинг на Майдані Незалежності.

На Європейській площі столиці України відбувається мітинг опозиції “Через вибори до порозуміння”. Згідно з деякими повідомленнями зібралося 20 тисяч, за іншими понад 50 тисяч осіб.

Учасники акції тримають державні прапори, прапори опозиційних партій, а також плакати з надписами: “Заколоту – ні! Виборам – так!”, “Народ підтримує Указ Президента!”, “Указ Президента – закон для всіх!” , "Ющенко захистив наші права!".

На мітингу виступили лідери опозиції Юлія Тимошенко, В’ячеслав Кириленко, Юрій Луценко та лідер “Української правиці” Борис Тарасюк.

Близько 5 тисяч прихильників коаліції проводять на її підтримку мітинг на Майдані Незалежності.

Мітингувальники тримають прапори Соціалістичної партії, Комуністичної партії й Партії регіонів, а також національні прапори України.

Перед учасниками мітингу виступають депутати від коаліції. Вони стверджують, що Президент порушив Конституцію, розпустивши Верховної Раду, а також закликають своїх прихильників не йти з Майдану.
XS
SM
MD
LG