Доступність посилання

ТОП новини

Пляжі Одеси готові до цьогорічного курортного сезону


Так прокоментував повідомлення багатьох російських ЗМІ про неготовність пляжів Одеси до курортного сезону начальник управління екологічної безпеки Одеської міської Ради Ігор Дербоглав.

Так прокоментував повідомлення багатьох російських ЗМІ про неготовність пляжів Одеси до курортного сезону начальник управління екологічної безпеки Одеської міської Ради Ігор Дербоглав: „Я шокований повідомленнями російських засобів масової інформації. Це відверта брехня. Цього року місто як ніколи раніше готове саме до пляжного сезону”.

На кожному міському пляжі відкрито медичні пункти із телефонами для оперативного реагування. Аварійно-рятувальні служби обладнані всім необхідним.Працюватимуть пункти з очищеною питною водою та буде відкрито необхідна кількість туалетів. Закуплено 18 машин для очищення піску, які наразі активно залучено до роботи.

„Все відповідає нормам. Санепідемстанція проводила постійні перевірки якості води. На сьогоднішній день практично всі міські пляжі одержали паспорти з дозволом на відкриття”, - повідомив Ігор Дербоглав.

Повідомлення російських ЗМІ про можливість виникнення на пляжах Одеси епідемії холери спростувала начальник міського управління охорони здоров’я Олена Якименко. За її словами, саме 28 квітня у мерії Одеси на апаратній нараді було заслухано інформацію про підготовку пляжів до нового курортного сезону. Головний санітарний лікар вже видав дев’яти комунальним пляжам дозволи на відкриття. „Жодної загрози спалаху холери в Одесі не існує”, - наголосила Олена Якименко.
XS
SM
MD
LG