Доступність посилання

ТОП новини

У Саратському районі Одеської області хочуть знайти винних у травмуванні в автоаварії школярів, яких везли до Києва для участі в мітингах коаліції


Фахівці Саратської районної державної адміністрації побували у селі Успенівка і отримали від батьків та дітей пояснювальні записки, які підтверджують причетність Партії регіонів до залучення школярів до акцій на київському Майдані.

Голова Саратської районної державної адміністрації Анатолій Негодяєв спрямував у неділю до місцевих відділень міліції та прокуратури листи проханням провести ретельне розслідування, виявити і покарати винних.

Напередодні мікроавтобус «Форд-транзит», який прямував із райцентру Сарата Одеської області у напрямку Києва, біля райцентру Любашівка зіткнувся з автомашиною «КАМАЗ». Як стало відомо, у мікроавтобусі їхала група людей, серед них учні Успенівської сільської середньої школи Саратського району, для участі в акції на підтримку антикризової коаліції і Віктора Януковича в Києві.

Із п’ятьох дітей двоє нині перебувають у хірургічному відділенні Любашівської центральної районної лікарні. Отримані школярами ушкодження лікарі оцінили як «середньої важкості»: Анастасія Снігірьова отримала перелом голені, а Віктор Соломатін має численні ушкодження на обличчі.

Фахівці Саратської районної державної адміністрації побували у селі Успенівка і отримали від батьків та дітей пояснювальні записки, які підтверджують причетність Партії регіонів до залучення школярів до акцій на київському Майдані, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.
XS
SM
MD
LG