Доступність посилання

ТОП новини

На старті юнацького Чемпіонату Європи з футболу збірна України (U-17) із рахунком 0 : 2 проступилася ровесникам із Німеччини


Геннадій Мороз Київ, 4 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Невдало стартували українські юнаки у фіналі футбольного Чемпіонату Європи для 17-річних гравців у Бельгії. У першому матчі турніру українці з рахунком 0 : 2 поступилися збірній Німеччини. Сьогодні на підопічних Юрія Калитвинцева очікує поєдинок із іспанськими ровесниками.

У фіналі юнацького Чемпіонату Європи змагається 8 найсильніших футбольних збірних континенту. Окрім іншого, вони також виборюють 5 путівок на Чемпіонат світу.

Після поразки від німецьких ровесників з рахунком 0 : 2 на старті турніру 17-річні футболісти України дещо ускладнили собі завдання виходу у півфінал першості.

Одначе, успішний підсумок сьогоднішнього поєдинку проти збірної Іспанії залишив би команді Юрія Калитвинцева непогані шанси на перемогу в турнірі.

Свою конкурентоспроможність юні українські футболісти довели, серед іншого, перегравши у кваліфікації збірну Італії.

Останнім суперником українців у груповому турнірі першості Європи буде юнацька збірна Франції.

Донецький «Шахтар» посідає 36 місце в світі в рейтингу міжнародної федерації футбольної історії та статистики

Донецький «Шахтар» залишається найсильнішим клубом усього пострадянського простору. В останньому рейтингу міжнародної Федерації футбольної історії та статистики чемпіони України посідають 36 місце в світі.

А ось київське «Динамо» дещо втратило свої позиції і в останньому списку перебуває на 57-й сходинці світового табелю про ранги.

До числа трьохсот п’ятдесяти найкращих команд планети потрапило ще три українські клуби. Дніпропетровський «Дніпро» розташувався в середині третьої сотні найкращих команд планети, а запорізький «Металург» та харківський «Металіст» перебувають на чолі четвертої.

І вже вкотре не зазнала змін перша позиція рейтингу, де непогано почувається чинний володар Кубка УЄФА — іспанська «Севілья».

Дві українки гратимуть у чвертьфіналі представницького тенісного турніру серії WTA у Варшаві

Олена Бондаренко продовжує боротьбу за 600 тисяч доларів призових на представницькому турнірі у Варшаві. Напередодні перша ракетка України в трьох партіях здолала опір представниці Польщі Агнєшки Радванської 0 : 6, 6 : 4 та 6 : 3.

І вже сьогодні за вихід у півфінал турніру вона зустрічатиметься зі своєю подругою по збірній України Юлією Вакуленко. У четвер українка сенсаційно у двох сетах переграла авторитетну бельгійку Кім Клійстерс 7 : 6, 6 : 3.
XS
SM
MD
LG