Доступність посилання

ТОП новини

На Чемпіонаті світу з хокею у Москві збірна України з рахунком 3 : 2 перемогла команду Норвегії.


Геннадій Мороз Київ, 7 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Лише в своєму п’ятому матчі на першості світу з хокею в Москві збірна України здобула свою першу перемогу на турнірі. В боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні світового хокею українці в неділю з рахунком 3 : 2 переграли збірну Норвегії.

Перемога над норвежцями для хокейної збірної України мала стратегічне значення з огляду на продовження боротьби за збереження свого місця у вищому дивізіоні.Тепер, перегравши одного з головних конкурентів, підопічні тренера Олександра Сеуканда перебувають за крок до успішного виконання головного завдання на сезон.

Для того, щоб подовжити прописку в елітній Лізі світового хокею Україні сьогодні в заключному матчі втішного раунду світової першості достатньо лише не програти збірній Австрії. Додам, що австрійці залишаються абсолютно гіршою командою нинішнього турніру, ще не здобувши на Чемпіонаті жодної перемоги.

В 25 турі Чемпіонату України з футболу “Шахтар” у Донецьку з рахунком 2 : 1 сенсаційно програє Футбольному Клубові “Харків”

По ходу зустрічі чемпіони країни поступалися суперникові 0 : 2. І надалі команда Мірчі Луческу на власному полі спромоглася лише на гол престижу. А ось головний опонент гірників і лідер Чемпіонату столичне “Динамо” на власному полі переграло “Дніпро” 2 : 0, після чого в турнірній таблиці кияни випереджають “Шахтар” вже на 6 очок. Схоже, визначився й бронзовий призер Чемпіонату. Після учорашньої перемоги над київським “Арсеналом” 5 : 1 харківський “Металіст” і “Дніпро” розділяє вже на 9 пунктів. Серед інших матчів дня відзначу перемогу “Карпат” у Львові над алчевською “Сталлю” 3 : 1, а також чергову “нулівку” “Чорноморця”, який в Одесі так і не зміг вразити ворота “Таврії”.

“Манчесетр Юнайтед” у неділю виборов титул чемпіона Англії

Після дворічної гегемонії “Челсі” звання найсильнішої команди країни здобув “Манчесетр Юнайтед”. Власне, чемпіонську корону своєму опонентові лондонський клуб вручив власноруч. Звівши внічию 1 : 1 учорашній матч проти “Арсенала”, “Челсі” втратив усі шанси наздогнати свого опонента. Додам, що Андрій Шевченко і його партнери матимуть нагоду реваншуватися 19 травня, коли зустрічатимуться з “Манчестером” у фіналі Кубка Англії.
XS
SM
MD
LG