Доступність посилання

ТОП новини

Українська делегація сьогодні візьме участь у засіданнях військових комітетів Євроатлантичного партнерства та Україна-НАТО в Брюсселі


Прес-служба Міноборони також повідомила, що в ході 20-го засідання Військового комітету Євроатлантичного партнерства начальники генеральних штабів країн-членів і партнерів НАТО планують проаналізувати хід проведення операцій під проводом Альянсу.

Як повідомила прес-служба Міністерства оборони України, під час засідання Військового комітету Україна-НАТО генерал-полковник Сергій Кириченко виступить перед начальниками генеральних штабів країн-членів НАТО з доповіддю “Підвищення рівня оперативних можливостей та трансформаційних спроможностей Збройних Сил України”.

Крім того, начальник Управління євроатлантичної інтеграції Генерального штабу Збройних сил України полковник Борис Кременецький ознайомить учасників засідання зі станом виконання Робочого плану Військового комітету Україна – НАТО за п’ять місяців 2007 року.

Прес-служба Міноборони також повідомила, що в ході 20-го засідання Військового комітету Євроатлантичного партнерства начальники генеральних штабів країн-членів і партнерів НАТО планують проаналізувати хід проведення операцій під проводом Альянсу та обговорити заходи підтримки Африканського Союзу в Судані з фокусом на залучення країн-партнерів.

Також учасники засідання мають розглянути основні пріоритети розвитку співпраці в рамках програми “Партнерство заради миру” після Ризького самміту НАТО.
XS
SM
MD
LG