Доступність посилання

ТОП новини

Секретаріат Президента стверджує, що має матеріали про можливі плановані замахи на відомих українських політиків, МВС і Партія регіонів критикують ці заяви


У матеріалах із неуточнених джерел, можливо, йдеться про планування замахів на лідерку БЮТ Юлію Тимошенко, лідера «Народної самооборони» Юрія Луценка, голову Секретаріату Президента Віктора Балогу і про провокацію низки конфліктів, які можуть призвести до «політичного протистояння» і «розколу» в Україні. Колегія МВС вимагає притягти держслужбовця до відповідальності, якщо ці заяви не підтвердяться.

Про наявність матеріалів із неуточнених джерел повідомив керівник Головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента Валерій Гелетей.

Він заявив, що всі ці документи найближчим часом передадуть до СБУ для перевірки.

За словами Гелетея, в них, можливо, йдеться про планування замахів на лідерку БЮТ Юлію Тимошенко, лідера «Народної самооборони» Юрія Луценка, голову Секретаріату Президента Віктора Балогу і про провокацію низки конфліктів.

Ці конфлікти, на думку Гелетея, мають призвести до «політичного протистояння» і «розколу» в Україні.

Як сказав представник Секретаріату, згадані документи свідчать, що деякі «найрадикальніші» політичні сили співпрацюють у цих планах із кримінальними злочинцями.

Тим часом у Партії регіонів повідомлення про загрозу життю лідерів опозиції назвали «брудними політтехнологіями».

А колегія Міністерства внутрішніх справ України схарактеризувала заяви представника Секретаріату як «безвідповідальні» й «провокаційні» і вимагає притягти держслужбовця до відповідальності, якщо ці заяви не підтвердяться.
XS
SM
MD
LG