Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко пропонує розширити мегаблок для участі в позачергових виборах Верховної Ради


Про це лідер громадянського руху "Народна самооборона" заявив 12 травня у Полтаві.


Про це лідер громадянського руху "Народна самооборона" заявив 12 травня у Полтаві:

«Ми виступаємо за широкий мегаблок від БЮТ, “Нашої України” та “Народної самооборони” та інших демократичних сил. Проте БЮТ дуже ретельного обґрунтував недоцільність цього рішення», – заявив на прес-конференції в Полтаві у суботу, лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко.

За його словами, зараз ведуться переговори із представниками демократичних сил: «Демократи довго домовляються, тому що їм важче - у них є свої принципи й своя ідеологія».

Водночас лідер “Народної самооборони” заявив, що його політична сила готова долучитися до підписання документа з “Нашою Україною” і БЮТ, якщо у ньому є пункт про нестворення коаліції з Партією регіонів.

«Для нас немає проблеми квот. Ми не готові говорити про них, поки не дізнаємося, заради чого твориться це об’єднання. Без ніяких образ, ще на початку ми запропонували підписати принципи відповідальності перед своїми виборцями – взяти зобов’язання не утворювати коаліцію з Партією регіонів та її сателітами - КПУ та СПУ», - зазначив Юрій Луценко.
XS
SM
MD
LG