Доступність посилання

ТОП новини

Коаліція закликає Генпрокуратуру зреагувати на заяви представника Секретаріату Президента про можливість замахів на політиків


Напередодні керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента заявив про можливість замаху до 14 травня на Юлію Тимошенко та деяких інших опозиційних діячів. Лідери коаліції розцінюють такі заяви як «підготовку до силового сценарію» в Україні та запровадження прямого президентського правління, повідомила прес-служба парламенту.


Лідери коаліції розцінюють такі заяви як «підготовку до силового сценарію» в Україні та запровадження прямого президентського правління, повідомила прес-служба парламенту.

На думку Раїси Богатирьової, Івана Бокого та Петра Симоненка, Президент «не шукає компромісу», і заяви з Секретаріату означають «зрив переговорного процесу».

Напередодні керівник головної служби з питань діяльності правоохоронних органів Секретаріату Президента заявив про можливість замаху до 14 травня на Юлію Тимошенко та деяких інших опозиційних діячів.

Валерій Гелетей сказав, що має документальне підтвердження цьому, і всі необхідні матеріали передасть до Служби безпеки.

«Я думаю, що вони матимуть правовий наслідок. Тобто, якщо тут було сплановано замах на вбивство Тимошенко, тут інформація і про замах на Луценка. Правда, не зрозуміло, що мали на увазі… Є в записах деякі керівники Міністерства внутрішніх справ. Тому, звичайно, я не хотів би, щоб ця інформація пішла в Міністерство внутрішніх справ. Я найближчим часом постараюсь, щоб Служба безпеки дала вже результати цієї перевірки», — сказав Гелетей.
XS
SM
MD
LG