Доступність посилання

ТОП новини

Микола Рудьковський: Секретаріат Президента «готує відставку уряду чи голови МВС»


Напередодні Віктор Ющенко заявив про необхідність відставки міністра транспорту й назвав його відповідальним за службову недбалість, яка спричинила аварію потяга Дніпропетровськ — Київ 2 травня.

Про це міністр транспорту заявив в інтерв’ю телевізійному «5 каналові» в неділю ввечері, коментуючи звільнення Віталія Гайдука з посади секретаря РНБО та призначення на цю посаду Івана Плюща.

Кадрову політику Президента України Рудьковський назвав «розвалом правової системи».

Напередодні Віктор Ющенко заявив про необхідність відставки міністра й назвав його відповідальним за службову недбалість, яка спричинила аварію потяга Дніпропетровськ — Київ 2 травня.

Президент також скритикував активну участь Рудьковського в політичних мітингах на підтримку коаліції під час цієї події на залізниці.

«Коли міністр транспорту в розпал ремонтно-шляхових робіт бере політичну відпустку, ходить по київських майданах і говорить політичні промови, у цій країні буде безлад, і не тільки на залізничних коліях», — заявив Ющенко.

За словами голови держави, «таким міністрам місце давно в відставці».

У суботу Президент своїм указом звільнив Віталія Гайдука з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони за поданою заявою про відставку.

Наступником Гайдука став колишній спікер парламенту Іван Плющ.
XS
SM
MD
LG