Доступність посилання

ТОП новини

Робоча група на сьогоднішньому ранковому засіданні не досягла компромісу. Однак її роботу продовжили після обіду


Учасник робочої групи, «нашоукраїнець» Микола Оніщук прогнозує, що сьогодні коаліція та опозиція узгодять усі питання щодо підготовки до проведення позачергових виборів: «Настрій у робочої групи все ж таки, зважаючи на достатньо високий рівень готовності проектів законів і про визначеність тих положень, які все ж таки залишаються неузгодженими,– так чи інакше сьогодні фіналізувати цю роботу. Не так багато питань, які, в основному, стосуються закону Про вибори народних депутатів, які неузгоджені. Швидше за все, вони будуть передані на розгляд главі держави та прем’єр-міністру».


Про результати ранкового засідання представників коаліції та опозиції повідомив лідер Компартії Петро Симоненко: «Ранкове засідання робочої групи не внесло якихось змін. Виходячи з того, що ми, обговорюючи розбіжності, не дійшли компромісу».

Водночас учасник робочої групи, «нашоукраїнець» Микола Оніщук прогнозує, що сьогодні коаліція та опозиція узгодять усі питання щодо підготовки до проведення позачергових виборів.

Микола Оніщук: «Настрій у робочої групи все ж таки, зважаючи на достатньо високий рівень готовності проектів законів і про визначеність тих положень, які все ж таки залишаються неузгодженими,– так чи інакше сьогодні фіналізувати цю роботу. Не так багато питань, які, в основному, стосуються закону Про вибори народних депутатів, які неузгоджені. Швидше за все, вони будуть передані на розгляд главі держави та прем’єр-міністру».

Президент Віктор Ющенка сьогодні має намір зустрітися з робочою групою.

Про це заявив один з лідерів БЮТу Олександр Турчинов.

Також, за його словами, Віктор Ющенко не виключає сьогодні зустрічі з Прем’єр-міністром України.

Прес-служби президента i прем''єра наразі не підтвердили цієї інформації.

Раніше Віктор Ющенко та Віктор Янукович домовилися завтра, у середу, під час чергової зустрічі узгодити остаточні питання щодо проведення позачергових виборів до парламенту.

Матеріали до теми:

• Коаліція проти голосування пакетом законопроектів щодо дострокових виборів і пропонує Президентові новий «круглий стіл» • «Наша Україна» пропонує внести в угоду про створення мегаблоку заборону на блокування з Партією регіонів, соціалістами та комуністами • Компартія відкликала свій підпис під Універсалом національної єдності • Таємниці закритих списків: як наблизити виборця до депутата? (Прямий ефір. Гості: Володимир Зубанов (ПР) та лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун) • Робоча група на фінішній прямій?
XS
SM
MD
LG