Доступність посилання

ТОП новини

Робоча група підготувала пакет документів для презентації його у середу Президенту та прем’єру


Про це заступник глави Секретаріату Президента Іван Васюник заявив журналістам у вівторок після закінчення засідання робочої групи з підготовки документів, необхідних для проведення позачергових парламентських виборів. За словами Івана Васюника, кожний законопроект підготовлений у формі узгоджених позицій, а також списку розбіжностей.


Про це заступник глави Секретаріату Президента Іван Васюник заявив журналістам у вівторок після закінчення засідання робочої групи з підготовки документів, необхідних для проведення позачергових парламентських виборів.

Іван Васюник зазначив, що кожний законопроект підготовлений у формі узгоджених позицій, а також списку розбіжностей.

За його словами, після консультацій Президента та Прем’єр-міністра буде визначено подальший графік робочої групи, а також графік ухвалення рішень.

Іван Васюник також зауважив, що дата виборів може бути визначена після ухвалення відповідних постанов парламенту, а також шляхом внесення змін до указу Президента про призначення дострокових виборів.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи є домовленість із представниками Партії регіонів щодо голосування напрацьованих законопроектів без участі фракцій СПУ та КПУ, Іван Васюник сказав, що ще раніше Секретаріат Президента висловив свою позицію, яка зводиться до того, що і державі, і політичним силам вигідно, щоб усі необхідні рішення ухвалювали на консенсусній основі.

Матеріали до теми:

• Коаліція проти голосування пакетом законопроектів щодо дострокових виборів і пропонує Президентові новий «круглий стіл» • «Наша Україна» пропонує внести в угоду про створення мегаблоку заборону на блокування з Партією регіонів, соціалістами та комуністами • Компартія відкликала свій підпис під Універсалом національної єдності • Таємниці закритих списків: як наблизити виборця до депутата? (Прямий ефір. Гості: Володимир Зубанов (ПР) та лідер Народно-демократичної партії Людмила Супрун) • Робоча група на фінішній прямій?
XS
SM
MD
LG