Доступність посилання

ТОП новини

Ющенко: Президент і прем''єр домовилися затвердити дату проведення позачергових виборів парламенту до 27 травня; опозиція: переговори щодо виборів завершаться не раніше, ніж через два тижні


За словами Президента, голосування в парламенті для внесення необхідних змін до законодавства для проведення виборів заплановане на наступний тиждень. Учорашня зустріч Ющенка та Януковича щодо узгодження цієї дати тривала 6 годин і закінчилася безрезультатно.

Про це Віктор Ющенко заявив, перебуваючи в Каневі на Черкащині.

За словами Президента, голосування в парламенті для внесення необхідних змін до законодавства для проведення виборів заплановане на наступний тиждень.

Водночас представники коаліції вважають, що переговори щодо проведення дострокових виборів завершаться не раніше, ніж через два тижні.

“Регіонал” Володимир Сівкович: “Законопроекти з’являться не раніше, ніж через два тижні у Верховній Раді. Ухвалюватися вони будуть до нашої відпустки, до кінця липня. Потім місяць перерви, а потім вибори. Жовтень, вересень, серпень – три місяці на вибори. І місяць на конституційні терміни для виборів. З 1 серпня почнеться термін”.

Учорашня зустріч Ющенка та Януковича щодо узгодження цієї дати тривала 6 годин і закінчилася безрезультатно. Робоча група із підготовки до дострокових виборів працює вже третій тиждень.
XS
SM
MD
LG