Доступність посилання

ТОП новини

Внутрішні війська МВС до столиці ще не дійшли


Як повідомила в інтерв’ю Радіо Свобода керівник прес-центру командувача внутрішніх військ Світлана Павловська, “вони ще в дорозі”.

Як повідомила в інтерв’ю Радіо Свобода керівник прес-центру командувача внутрішніх військ Світлана Павловська, “вони ще в дорозі”.

С. Павловська не підтвердила інформації про перешкоджання чи блокування руху транспорту, в якому їдуть військовослужбовці. Таку інформацію раніше поширила прес-служба Партії регіонів.

За словами речниці командувача Внутрішній військ, працівники ДАІ зупиняють автобуси з військовими, але лише, щоб перевірити документи технічного стану автотранспорту. Пані Павловська називає такі дії правомірними. Пересування внутрішніх військ МВС, запевняє керівник прес-центру командувача, є звичайною практикою: “Ми не приховуємо і з самого ранку говорили про те, що згідно із Указом Президента військово-оперативні резерви внутрішніх військ виїхали до Києва. військово-оперативні резерви – це те військове формування, яке несе службу в даний час у відриві від місця постійної дислокації. Військово-оперативні резерви були у Києві місяць тому у Києві, коли почалися всі ці справи із конституційним Судом. військово-оперативні резерви залучаються до несення служби під час охорони відпочивального періоду в Криму. військово-оперативні резерви залучаються до несення служби для надання допомоги органам внутрішніх справ у відпрацюванні деяких регіонів України”.
XS
SM
MD
LG