Доступність посилання

ТОП новини

У фіналі Кубка України з футболу київське «Динамо» з рахунком 2 : 1 виграло в донецького «Шахтаря»


Геннадій Мороз Київ, 28 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) — Київське «Динамо» в неділю вибороло Кубок України з футболу. У вирішальному матчі за почесний трофей без п’яти хвилин Чемпіони країни з рахунком 2 : 1 переграли донецький «Шахтар».


Цьогорічний фінал Кубка для двох грандів українського футболу — «Динамо» і «Шахтаря» був уже четвертим за історію. І після вчорашньої звитяги, до речі вже другої поспіль, перевага киян у цих поєдинках стала доволі суттєвою. А загалом для «Динамо» це вже десята перемога в розіграші популярного трофею. Доля ювілейного 15-го фіналу Кубка України вирішилася лише в другому таймі. Коли у воротах «Шахтаря» відзначилися «динамівці» Клебер і Гусєв. Донеччани відповіли тільки одним влучанням на передостанній хвилині матчу. 2 : 1, і кияни отримали Кубок із рук Президента України Віктора Ющенка. Для здобуття чемпіонського титулу «динамівцям» варто лише не програти в домашньому поєдинку проти «Карпат».

Баскетбол

БК «Київ» зрівняв рахунок у фінальній серії баскетбольної суперліги України проти маріупольського «Азовмашу».

На відміну від футбольних «розбірок» баскетбольне протистояння Києва й Донбасу триває. Так столичні баскетболісти в неділю здобули непросту і вкрай важливу перемогу в Маріуполі над місцевим «Азовмашем». Завдяки чому БК «Київ» зрівняв рахунок у фінальній серії баскетбольної суперліги 2 : 2. Учорашній поєдинок відзначала вкрай напружена боротьба, де рівні шанси на перемогу мав кожен із опонентів.У підсумку перевага гостей становила одне єдине очко — 79 : 78 на користь баскетбольного «Києва». Таким чином доля чемпіонського титулу вирішуватиметься вже в заключному п’ятому матчі фіналу, який відбудеться у четвер у на майданчику киян.
XS
SM
MD
LG