Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Чому поширювалися чутки про аварії на ЧАЕС? Коли початок вступних іспитів до вузів? Чи можна розраховувати на гарний урожай?


Ірина Біла Київ, 31 травня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Після майже двомісячної перерви проведення засідань у повному складі Верховна Рада України підтвердила результати голосування щодо законів, ухвалених з 3 квітня по 29 травня цього року. З усім переліком цих законів, а також текстами деяких з них ознайомитеся на сторінці „Політика” в газеті “Голос України”.

Упродовж останніх двох тижнів Україною прокотилася лавина чуток про аварії чи не на всіх вітчизняних АЕС одночасно. На щастя, чутки не підтвердилися. Оперативність і географія поширення неправдивих повідомлень викликала підозру, що це була спланована акція. Подробиці – в публікації „Сіяти паніку — злочин”, яку також друкує “Голос України”.

“Віктор Янукович: “Я не буду приховувати – в ході переговорів виникли проблеми. Якщо відповідей не знайти – буде погано” – у публікації під таким заголовком газета “Факти” знайомить з коментарями Прем’єр-міністра про стан нинішній перемов з Президентом.

До початку вступних іспитів у вузах лишився майже місяць. Саме час остаточно визначитися з вибором навчального закладу і майбутньої професії. А заодно і оцінити свої фінансові спроможності. Докладніше про розцінки на навчання в різних вищих навчальних закладах розповідає газета “Сегодня”. Стаття називається “Почому “навчання – світло” для народу?”.

Через тривалу 30-градусну спеку в аграрних підприємствах гинуть озимі, а яровина, що вже зійшла, просто засихає. Чималі площі посівів в Україні доведеться пересівати, стверджує газета “Україна молода”. І на гарний врожай аграріям уже не варто розраховувати. Що робити в цьому випадку, оповідається в статті “Порад - море, а вологи нема”.
XS
SM
MD
LG