Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада працюватиме ще один день


Президент Віктор Ющенко вніс зміни до попереднього указу про призупинення дії частини свого указу від 26 квітня, за якою повноваження парламенту достроково припинили, замінивши кінцеву дату на 31 травня. Глава держави уже вдруге дає можливість аби депутати ухвалили необхідну законодавчу базу для проведення дострокових виборів, про що у ніч з суботи на неділю домовилися Президент, Прем’єр та голова Верховної Ради. Пленарні засідання Верховної Ради продовжилися сьогодні зранку за участі депутатів коаліції та опозиції.


Президент Віктор Ющенко вніс зміни до попереднього указу про призупинення дії частини свого указу від 26 квітня, за якою повноваження парламенту достроково припинили, замінивши кінцеву дату на 31 травня.

Глава держави уже вдруге дає можливість аби депутати ухвалили необхідну законодавчу базу для проведення дострокових виборів, про що у ніч з суботи на неділю домовилися Президент, Прем’єр та голова Верховної Ради.

Пленарні засідання Верховної Ради продовжилися сьогодні зранку за участі депутатів коаліції та опозиції.

Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради завершилося на початку першої години ночі. У вівторок Віктор Ющенко вперше призупинив дію Указу про розпуск парламенту на два дні, аби депутати ухвалили необхідну законодавчу базу для проведення дострокових виборів. Цей термін закінчився учора о 24-й годині.

Проте Верховна Рада не встигла ухвалили законопроекти, необхідні для проведення позачергових парламентських виборів 30 вересня.

Матеріали до теми:

• Верховна Рада планує ухвалити законопроекти, що стосуються проведення дострокових виборів • У керівника МВС Василя Цушка стався інфаркт. Командувач Внутрішніми військами стверджує, що Цушко просив виділити ресурси для операції «Фортеця» • Айсберг дострокових виборів: надводна і підводна частини (Прямий ефір) • На межі. Хто зриває компроміс? • Хто і для чого «відправляє українських політиків до Африки»? • Хто чи що стоїть на заваді достроковим виборам? (Прямий ефір. Гості Свободи: директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов та виконавчий директор Центру “Софія” Володимир Лупацій.) • Пауза у боротьбі за владу в Україні; Росія повторює в Україні спробу 2004 року; Криза в Україні минула? — Поки що… (європейська преса)
XS
SM
MD
LG