Доступність посилання

ТОП новини

Керівника МВС Василя Цушка вже лікують у Німеччині


У зв`язку з погіршенням стану здоров`я міністра внутрішніх справ реанімаційним літаком транспортували до німецької клініки.


У зв`язку з погіршенням стану здоров`я міністра внутрішніх справ у четвер реанімаційним літаком транспортували до німецької клініки.

Таке рішення ухвалила родина міністра після консультацій з лікарями, повідомили в Департаменті зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

26 травня Василя Цушка шриталізували з діагнозом «інфаркт міокарда». Адвокат міністра Тетяна Монтян вважає, що причиною його хвороби стало отруєння.

Тим часом Анатолій Гриценко заявив, що Василь Цушко просив армію передати міліції зброю й боєприпаси

За словами Гриценка, у період загострення політичної кризи, а також розгортання протистояння в Генпрокуратурі до нього звернувся Цушко й попросив передати 11 тисяч одиниць стрілецької зброї й десятки мільйонів одиниць боєприпасів.

Гриценко зазначив, що конкретних пояснень про призначення зброї й боєприпасів він не отримав і відмовив Цушкові.

Міністерство внутрішніх справ спростовує заяву міністра оборони.

За повідомленням прес-служби відомства, МВС звинувачує окремі політичні сили в дискредитації свого керівництва із залученням посадових осіб силових структур.

Матеріали до теми:

• У керівника МВС Василя Цушка стався інфаркт. Командувач Внутрішніми військами стверджує, що Цушко просив виділити ресурси для операції «Фортеця»
XS
SM
MD
LG