Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровський центральний ринок “Озерка” повернуть державі


На засіданні обласної “антирейдерської” кормісії координатор “Антирейдерського союзу” Ірина Малоголовцева повідомила, що Кабінет міністрів підписав розпорядження про повернення до первинних власників низки дніпропетровських підприємств.

На засіданні обласної “антирейдерської” кормісії координатор “Антирейдерського союзу” Ірина Малоголовцева повідомила, що Кабінет міністрів підписав розпорядження про повернення до первинних власників низки дніпропетровських підприємств. Однак, каже вона, повернення в державну власність “Центрального ринку” не відразу покладе кінець всім конфліктам навколо об’єкта. Власникові акцій — Максимові Курочкіну, а точніше його спадкоємцям, Фонд держмайна має повернути 10 мільйонів гривень, за які була придбана “Озерка”.

В Антирейдерському Союзі кажуть, що первісним власникам мають повернути ще низку підприємств, зокрема, Центральний будинок побуту та “Дніпрофарм”. Наразі в області йде незаконне захоплення десятків об’єктів.

Конфлікт навколо найбільшого в Україні ринку „Озерка” у Дніпропетровську триває вже понад два роки. Два роки тому Фонд держмайна продав ринок за 50 млн. гривень підприємству ”РегіонОптСервіс”, яке пов''язують з російським бізнесменом Максимом Курочкіним. Конкуренти оскаржили продаж ринку в судах.
XS
SM
MD
LG