Доступність посилання

ТОП новини

В оновленому рейтингу ФІФА для кращих футбольних збірних світу Україна втратила 2 позиції і нині перебуває на 13 місці.


Геннадій Мороз Київ, 14 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Остання поразка українських футболістів у євровідбірковому матчі в Парижі від французів коштувала збірній Олега Блохіна одразу двох позицій у рейтингу ФІФА. У червневому табелі про ранги світового футболу Україна посідає13 місце.

Вперше у нинішньому році збірна України з футболу змушена залишати завойовані раніше позиції. У червневому рейтингу Міжнародної Федерації футболу команду Олега Блохіна вдалося випередити більш успішним останнім часом румунам і хорватам. Очковий доробок українців становить 1044 пункти і 13 місце в списку найсильніших футбольних збірних світу. Тим часом французи завдяки двом перемогам над Україною та Грузією перемістилася одразу на другу сходинку. На третій позиції залишилася Бразилія. На чолі рейтингу ФІФА, як і раніше, чинні чемпіони світу італійці. Серед інших суперників українців по відбору до майбутнього Євро найкраща позиція у Шотландії, яка нині перебуває на 23 місці. Збірна Литви розташувалася на 79 позиції, Грузія нині 97 і на 186 позиції в світі залишається команда екзотичних Фарерських островів.

Усі три українки у середу пробилися в наступне коло представницького тенісного турніру з призовим фондом 200 000 доларів у Бірмінгемі

Першою друге коло змагань пройшла Юліана Федак. Українка в трьох сетах здолала опір Мілагрос Сегуери з Венесуели. Така ж кількість партій знадобилася і Юлії Вакуленко задля перемоги над словенкою Андре Клепач. І лише Олена Бондаренко легко і невимушено впоралася із Юнг Янг Чан з Тайваню. Підсумкові 6 : 3, 6 : 4 вивели старшу із сестер в третє коло турніру, де на першу ракетку України чекає американка Ваніа Кінг. Юлія Вакуленко поміряється силами з італійкою Сантанджело. І, нарешті, Юліана Федак сьогодні протистоятиме 4 ракетці Бірмінгему – китаянці На Лі.
XS
SM
MD
LG