Доступність посилання

ТОП новини

В’ячеслав Кириленко: в переговорному процесі про створення «мегаблоку» демократичних сил погодили все, крім назви і порядку місць у виборчому списку


Лідер «Нашої України» додав, що цей блок вважатиме за суперників на виборах не Блок Юлії Тимошенко, а «реваншистів», і бачить себе в коаліції демократичних сил, але в жодному разі не разом із представниками нинішньої владної коаліції.

За словами лідера «Нашої України», і в його партії, і в громадянському об’єднанні «Народна самооборона» вважають, що в назві блоку має бути назва саме їхньої політичної сили.

Активісти «Народної Самооборони» бажають бачити у назві слово «Самооборона», а «нашоукраїнці» схиляються до думки, що «мегаблок» успішніше виступить на дострокових виборах, якщо міститиме в своїй назві відоме «розкручене» словосполучення з назви партії «Наша Україна», сказав Кириленко.

Він додав, що цей блок вважатиме за суперників на виборах не Блок Юлії Тимошенко, а «реваншистів», і бачить себе в коаліції демократичних сил, але в жодному разі не разом із представниками нинішньої владної коаліції.
XS
SM
MD
LG