Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Як можна збільшити шанси Соцпартії на виборах? Скільки службових авто має Олександр Мороз? Які зміни очікують столичну швидку допомогу?


Ірина Біла Київ, 22 червня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – “Мороз, Рудьковський і Мендусь мають бути виключені з СПУ. Тоді у партії з’являться шанси”, - наголошує в “Газеті по-українськи” колишній активіст Соцпартії, а нині прихильник БЮТ Йосип Вінський. Він переконаний, що сьогодні Мороз для партії – уже ім’я зі знаком ”мінус”. Водночас пан Вінський не виключає можливості знову повернутися до Соцпартії. Докладніше з його прогнозами – в статті “Ющенко буде Президентом, Тимошенко – Прем’єром”.

Газета “Вечірні вісті” продовжує підраховувати суми, в які обходиться українцям утримання Верховної Ради. Так, лише у розпорядженні спікера Верховної Ради 14 автомобілів. Всі машини представницького класу. Себто, дорогі в утриманні. Тому й не дивно, наголошує далі видання, що за останні 10 років парламент став обходитися платникам податків у 10 разів більше. Докладніше – у матеріалі “У Мороза “забрали” 14 автомобілів, або Нещодавно спікер мав у своєму розпорядженні “Мерседеси”, “Тойоти” і “Опелі”.

Газета “Голос України” розповідає про нові подробиці вбивства 1921 року на Вінниччині знаного українського композитора Миколи Леонтовича. Виявляється, пораненому Леонтовичу могли б допомогти зупинити кровотечу рідні, але всім їм убивця позв''язував руки. Як таке могло статися і чому вбивцю залишили ночувати у домі? Про це – у статті "Вбивця стріляв у... сплячого Леонтовича".

Упродовж найближчих трьох місяців в Україні за амністією буде звільнено близько 2 тисяч ув’язнених. Як інформує “Газета 24”, за роки незалежності це вже тринадцята амністія. Цифра, котра демонструє не так милосердя влади, як жорстокість і недалекоглядність вітчизняного законодавства. Подробиці – в статті “Дешевше звільнити”. У роботі столичної швидкої допомоги незабаром відбудуться зміни, повідомляє в цьому ж числі “Газета 24”. Медики їздитимуть на мотоциклах, щоб поставити перший діагноз, і вирішуватимуть, чи варто їхати на виклик бригаді лікарів на авто. Рушаючи з малечею на пляж, не забудьте про іграшки, котрі допоможуть дитині навчитися плавати, радить газета “Сегодня”. Деякі корисні поради – в статті “Тренажери для міні-іхтіандрів”.
XS
SM
MD
LG