Доступність посилання

ТОП новини

Кілька мітингів у Феодосії проводять на підтримку та проти вступу України до НАТО


Поблизу Феодосійського морського порту зібралися прихильники Альянсу - активісти правих організацій та громадських організацій. Згодом до них наблизились представники Компартії та ПСПУ і спробували завадити акції сиренами.

Поблизу Феодосійського морського порту зібралися прихильники Альянсу - активісти правих організацій та громадських організацій.

Згодом до них наблизились представники Компартії та ПСПУ і спробували завадити акції сиренами.

В обох мітингах - “за” і “проти” НАТО - взяли участь по 50 осіб. Представники правих політичних партій заявили, що НАТО є гарантом безпеки України. Активісти лівих партій скандували “Росія”, намагалися заглушити виступи опонентів шумовими пристроями. Вони назвали НАТО агресивним блоком, а людей, хто агітує за Альянс, - нащадками фашистської Німеччини, яка саме 22 червня [цього дня] напала на Радянський Союз.

Мітинги тривали близько години.

Минулого року на цьому ж майдані у Феодосії відбулися масові заворушення представників лівих і проросійських організацій, що протестували проти проведення на території Криму міжнародних гуманітарних військово-морських навчань “Сі-Бриз-2006”.
XS
SM
MD
LG