Доступність посилання

ТОП новини

Україна й Росія домовилися про економічну співпрацю на 2008-2010 роки


Програму економічної співпраці України й Росії на цей період підписали в п''ятницю Прем''єр-міністр Віктор Янукович і голова уряду Росії Міхаїл Фрадков за результатами засідання українсько-російського міжурядового комітету в рамках комісії «Ющенко-Путін». Фрадков, коментуючи підписаний документ на прес-конференції, зазначив, що він включає понад 50 заходів, що стосуються всіх сфер економічної співпраці. Крім того, міністр економіки України і заступник міністра економічного розвитку й торгівлі Росії підписали документ про заходи щодо реалізації цієї програми.

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович та голова уряду Росії Міхаїл Фрадков під час другого засідання українсько-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва в рамках комісії «Ющенко-Путін». Москва, 22 червня 2007 р.
Програму економічної співпраці України й Росії на цей період підписали в п''ятницю Прем''єр-міністр Віктор Янукович і голова уряду Росії Міхаїл Фрадков за результатами засідання українсько-російського міжурядового комітету в рамках комісії «Ющенко-Путін».

Крім того, міністр економіки Анатолій Кінах і заступник міністра економічного розвитку й торгівлі Росії Віталій Савельєв підписали документ про заходи щодо реалізації цієї програми.

Міхаїл Фрадков, коментуючи підписаний документ на прес-конференції, зазначив, що він включає понад 50 заходів, що стосуються всіх сфер економічної співпраці.

А за словами міністра економіки України Анатолія Кінаха, програма економічного співробітництва України й Росії передбачає новий напрямок співпраці у формуванні фондового ринку, що сприятиме збільшенню обсягів інвестицій, залучуваних в економіку обох країн.

Серед пріоритетних напрямків співробітництва, передбачених програмою, Кінах зазначив паливно-енергетичний комплекс, у тому числі, за його словами, передбачено відпрацьовування питань транспортування українськими нафтопроводами не тільки нафти, але й нафтопродуктів.

Матеріали до теми:

• Прем''єр-міністр України закликає Росію прискорити скасування обмежень у торгівлі сільгосппродукцією
XS
SM
MD
LG