Доступність посилання

ТОП новини

Україна практично готова до військово-морських навчань «Сі бриз — 2007»


Про це говорили в понеділок на нараді в Одеській облдержадміністрації щодо підготовки і проведення навчань представники Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ і місцевої влади. Зокрема, представники МВС рапортували про готовність забезпечити охорону громадського порядку під час навчань.

Про це говорили в понеділок на нараді в Одеській облдержадміністрації щодо підготовки і проведення навчань представники Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ і місцевої влади.

Зокрема, представники МВС рапортували про готовність забезпечити охорону громадського порядку під час навчань.

Двостороннє українсько-американське тактичне навчання військово-морських сил із запрошенням інших країн «Сі бриз — 2007» має відбутися в Україні, на території Одеської і Миколаївської областей, зокрема, на полігоні «Широкий лан» із 9 по 22 липня.

Навчання відбувається за програмою «Партнерство задля миру». Його учасники планують відпрацювати спільні дії багатонаціональних підрозділів та підвищити рівень взаємосумісності сил під час проведення операції підтримання миру.

Кораблі, які беруть участь у навчаннях, почнуть прибувати до Одеси 7 червня. За уточненими даними, в маневрах візьмуть участь представники 14 країн.
XS
SM
MD
LG