Доступність посилання

ТОП новини

У німецькому Кельні відбулася традиційна передматчева прес-конференція боксерів суперважковаговиків Володимира Кличка і Леймона Брюстера.


Геннадій Мороз Київ, 3 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—На майбутньому боксерському поєдинку за участю Володимира Кличка очікується аншлаг. Вже 7 липня молодший з братів у Німеччині боксуватиме проти американця Леймона Брюстера. На кону в матчі одразу два чемпіонські титули у надважкій вазі. І як стверджують організатори двобою всі квитки на супер поєдинок продано.

На традиційній передматчевій прес-конференції в Кельні боксери поводилися напрочуд чемно й спокійно. Що особливо незвично для загалом хвалькуватих американців. Одначе, на зустрічі з пресою в понеділок волів за краще помовчати навіть Леймон Брюстер. Нагадаю, що американський боксер є Чемпіоном світу за версією WBO. А три роки тому за доволі незрозумілих обставин Брюстер зумів побити молодшого Кличка. Тож, на думку тренера американця Джеймса Макгірта Леймон має всі шанси і на перемогу в суботу.

Зовсім протилежної думки притримується команда українця. Переконливий реванш за прикру поразку трирічної давнини своєму молодшому братові пророкує Віталій Кличко. Саме Володимира чемпіона світу за версією IBF називає фаворитом майбутнього двобою і переважна більшість фахівців боксу. Ще далі пішов тренер українця Емануель Стюард. На прес-конференції в понеділок авторитетний наставник зпророкував Володимирові упевнену перемогу нокаутом у 7 раунді.

Слід зазначити, що від учора продаж квитків на суботній поєдинок Володимира Кличка й Леймона Брюстера офіційно завершено. Оскільки всі квитки на майбутній супербій вже знайшли своїх власників.

8 медалей різного ґатунку, з яких 5 «золотих» виборола юнацька збірна України з боксу на Чемпіонаті Європи серед кадетів

Тим часом, про неабиякі Олімпійські перспективи аматорського боксу України свідчить напрочуд упевнений виступ українських юнаків на Чемпіонаті Європи серед кадетів, який напередодні фінішував в Угорщині. До Києва збірна 17-річних боксерів повернулася у понеділок, маючи в доробку 8 нагород.

Крім того, вперше за історію одразу п’ятеро українців стали Чемпіонами Європи. В цілому команда здобувала нагороди майже в усіх вагових категоріях. А 5 медалей найвищого ґатунку дозволили юним українським боксерам упевнено випередити збірну Росію і вибороти першість на континенті в загальнокомандному заліку.
XS
SM
MD
LG