Доступність посилання

ТОП новини

За 5 мільйонів євро київське «Динамо» придбало футболіста збірної Гвінеї Ісмаеля Бангура


Геннадій Мороз Київ, 6 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Київське «Динамо» продовжує посилювати склад у нинішнє міжсезоння. Днями Чемпіони України з футболу підписали контракт із бразильцем Майклом. А в четвер гравцем столичного клубу став форвард французького «Ле Мана» і збірної Гвінеї Ісмаель Бангура.

За молодого талановитого гравця «Динамо» сплатило його попередньому клубові, французькому «Ле Ману», близько 5 мільйонів євро. На думку європейських оглядачів, гравець національної збірної Гвінеї того вартий. 22-річного Ісамеля Бангура називають одним із найбільш перспективних футболістів Європи. Принаймні, в останньому Чемпіонаті Франції гвінейський форвард «Ле Мана» забив 12 м’ячів і посів третє місце в бомбардирському реєстрі першості. Контракт «Динамо» з Бангура розрахований на 5 років.

Слід зазначити, що цими днями найтитулованіший клуб України зробив ще одне недешеве придбання. Орієнтовно за 4 мільйони доларів «Динамо» купило в бразильського «Палмейраса» півзахисника Майкла. Обидва новоспечені «кияни» зможуть офіційно дебютувати за столичний клуб вже трохи більше ніж за тиждень. 15 липня «Динамо» в стартовому турі Чемпіонату України у Донецьку зустрічатиметься зі своїм головним і найбільш принциповим суперником – «Шахтарем». Адже, як відомо, на матч Суперкубка 10 липня в Одесі проти того ж таки «Шахтаря» керівництво Чемпіонів України планує виставити дублерів.

Український хокеїст Руслан Федотенко став гравцем клубу НХЛ «Нью-Йорк Айлендерс»

У складі «Остров’ян» один із двох українців у найсильнішій і найбагатшій хокейній лізі світу виступатиме впродовж наступного сезону. І за цей час вихованець київського «Сокола» заробить близько 3 мільйонів доларів. До складу «Айлендерс» Федотенко перейшов як вільний агент. Позаяк попередній клуб українця «Тампа Бей Лайтнінг» відмовився подовжувати з ним угоду.

У складі «Блискавок» Федотенко відіграв п’ять сезонів. А в 2004 здобував найпочесніший трофей ліги – Кубок Стенлі. В цілому за сім сезонів Руслан Федотенко провів в НХЛ 465 поєдинків, у яких набрав 206 очок за системою гол плюс пас.
XS
SM
MD
LG