Доступність посилання

ТОП новини

Спостерігачі від ОБСЄ готові працювати на дострокових парламентських виборах в Україні


Генеральний секретар Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі Спенсер Олівер, який повідомив про це, також подякував українській стороні за добру організацію роботи сесії навіть за умов політичної кризи. А Президент ПА ОБСЄ Йоран Леннмаркер наголосив, що ситуацію всередині України мають розв’язати самі українці, і ОБСЄ не має наміру втручатись у політичні справи країни.

Генеральний секретар Парламентської асамблеї Організації з безпеки і співпраці в Європі Спенсер Олівер, який повідомив про це, також подякував українській стороні за добру організацію роботи сесії навіть за умов політичної кризи.

Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ Йоран Леннмаркер теж підтвердив, що спостерігачі від ОБСЄ прибудуть в Україну на дострокові парламентські вибори 30 вересня.

Він наголосив, що ситуацію всередині України мають розв’язати самі українці, і ОБСЄ не має наміру втручатись у політичні справи країни.

Сьогодні відбулось закриття 16-ї щорічної сесії цієї організації, що з 5 по 9 липня тривала у Києві.

Керівники Асамблеї також не виключили, що в Україні в майбутньому відбуватимуться й подальші заходи ПА ОБСЄ.

Із пропозицією до Асамблеї знову зібратися в Києві виступив голова української постійної делегації в ОБСЄ Олег Білорус.

Усього до ОБСЄ входять і представлені в її Парламентській асамблеї 56 країн. Заходи Асамблеї відбуваються в них по черзі.
XS
SM
MD
LG