Доступність посилання

ТОП новини

Центральний матч стартового туру Чемпіонату України з футболу між «Шахтарем» і «Динамо» в Донецьку закінчився внічию – 1 : 1


Геннадій Мороз Київ, 16 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Перший тур нового чемпіонату України з футболу викликав неабияку увагу фахівців і шанувальників «гри мільйонів». Адже вже на старті сезону стосунки в очній зустрічі довелося з’ясовувати лідерам українського футболу.

Завдяки непередбачуваному жеребові стартовий матч сезону для «Шахтаря» і «Динамо» став уже четвертим очним протистоянням за останні два місяці.

До матчу в Донецьку команди встигли зіграти в одеському поєдинку за суперкубок України. І ні для кого не секрет, що після прикрої поразки від напівдублюючого складу «Динамо» у вівторковому матчі «Шахтар» будь-що прагнув реабілітуватися.

Одначе, і для «Динамо» матч, як завжди, був надзвичайно принциповим. Тож не дивно, що сильнішого в Донецьку команди виявити так і не змогли.

На гол киянина Рінкона в першому таймі господарі по перерві відповіли влучанням власного бразильця Жадсона. 1 : 1, і наступна зустріч двох грандів відбудеться вже восени. У листопаді в Києві «Динамо» і «Шахтар» розпочинатимуть друге коло нинішнього Чемпіонату.

В іншому матчі вчорашнього дня донецький «Металург» із рахунком 3 : 1 переграв у Києві столичний «Арсенал».

А заключний матч туру за участю «Чорноморця» і ФК «Харків» відбудеться тільки в середу через участь одеситів у Єврокубку «Інтертото».

«Моряки» напередодні і в повторному матчі здолали опір білоруського «Шахтаря» з Солігорська. Рахунок зустрічей – 2 : 0 і 6 : 2 – на користь одеситів за сумою двох матчів.

І у вирішальному раунді Кубка «Інтертото» суперниками «Чорноморця» буде французький «Ланс». Перший матч відбудеться вже в суботу в Одесі.

Жіноча збірна України з тенісу здобула гостьову перемогу над командою Австралії і вперше за історію пробилася в світову групу Кубка Федерацій

У поєдинку на «зеленому континенті» українки більш ніж переконливо переграли господарок.

Як і належить лідерові команди, дві перемоги в одиночному розряді здобула Олена Бондаренко. А після звитяги її молодшої сестри Катерини доля зустрічі була вирішена.

Тож у заключний день змагань суперники обмінялися перемогами. Причому Україна тріумфувала в парній зустрічі завдяки впевненому виступові дуету в складі Катерини Бондаренко і Юлії Бейгельзіммер.

У підсумку – 4 : 1 українських тенісисток, які за місце в світовій групі подужали 4-разових переможниць жіночого Кубка федерацій.
XS
SM
MD
LG