Доступність посилання

ТОП новини

Жіноча збірна України з тенісу піднялася на 15 місце в рейтингу Кубка Федерацій


Геннадій Мороз Київ, 18 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Неабияке піднесення жіночого тенісу в Україні триває. Після тріумфальної перемоги над австралійками в розіграші Кубка Федерацій жіноча збірна України піднялася одразу на 15 місце в світовому рейтингу.

У порівнянні з попереднім рейтингом Кубка Федерацій жіноча збірна України поліпшила своє становище одразу на 5 позицій. Відтак 15 місце в списку найсильніших команд світу є рекордним показником національної жіночої команди за всю історію незалежної України.

Кілька днів тому українська команда в складі сестер Бондаренко, Юлії Бейгельзімер та Юліани Федак тріумфально переграла збірну Австралії і вперше пробилася в другу світову групу Кубка Федерацій.

Дев’ять медалей і три чемпіонські титули вибороли українці на Чемпіонаті Європи з боксу серед кадетів у Сербії

Чемпіонами Європи за підсумками нинішньої першості стали Богдан Шелестюк, Денис Лазарєв та Євген Хитров. Також у доробку вихованців тренера Леоніда Лоївського 4 срібла і 2 бронзи європейського Чемпіонату. Справжнім підтвердженням високого європейського авторитету української збірної стало друге загальнокомандне місце. На нинішньому юніорському Чемпіонаті боксерів України змогла випередити лише збірна Росії.

20 мільйонів доларів готовий викласти російський «Зеніт» із Санкт-Петрбурга за перехід футболіста київського «Динамо» і збірної України Олега Гусєва

За останньою інформацією, лідер російської Прем’єр-Ліги, в складі якого віднедавна виступає інший українець Анатолій Тимощук, готує відповідну пропозицію керівництву «Динамо» і самому гравцеві. Нагадаю, що не так давно 8 мільйонів за півзахисника пропонував італійський «Мілан». Одначе, рік тому «Динамо» заявило, що Олег Гусєв не продається.

А в зворотному напрямку з Росії до України планує переміститися Максим Калениченко. 28-річний півзахисник української збірної може змінити московський «Спартак» на «Дніпро». Керівництво дніпрян оцінило трансфер у 3 мільйони євро. Нагадаю, що 7 років тому Калениченко переходив у популярний московський клуб саме з «Дніпра».
XS
SM
MD
LG