Доступність посилання

ТОП новини

Центральний матч 2 туру Чемпіонату України з футболу між київськими «Динамо» й «Арсеналом» закінчився внічию 2 : 2


Геннадій Мороз Київ, 23 липня 2007 (RadioSvoboda.Ua)—Чемпіонат України з футболу починає дарувати несподіванки вже з перших матчів. Так, київське «Динамо» у двох стартових турах не змогло здобути жодної перемоги. А на чолі турнірної таблиці з максимальним результатом розташувалися «Дніпро» і запорізький «Металург».

Матч «Динамо» й «Арсенала» завершував недільну програму 2 туру Чемпіонату України з футболу. І свій статус центрального поєдинку гра двох київських клубів справдила повною мірою. Гравці «Динамо» завдяки дублеві бразильського новачка Майкла двічі вели перед в матчі. Одначе, в обох випадках «гармаші» виявляли неабияку волю до перемоги і зрівнювали рахунок. Вдруге і востаннє за півтори хвилини до завершення гри свою команду від поразки врятував півзахисник «Арсенала» Євген Селезньов. 2 : 2 — це вже друга поспіль нічия чемпіона країни на старті нової першості.

А ось головний опонент «Динамо», донецький «Шахтар», з рахунком 3 : 0 у гостях переграв дебютанта вищої Ліги — «Нафтовик» з Охтирки, але продовжує залишатися на підступах до першого місця. На чолі Чемпіонату з максимальним результатом у двох стартових матчах розташувалися географічні сусіди і непримиренні суперники: дніпропетровський «Дніпро» і запорізький «Металург». Другий тур фінішує у середу матчем між «металургівцями» Донецька й «Чорноморцем».

Одесити мають всі шасни на продовження боротьби в цьогорічних євротурнірах. Принаймні, у першому матчі заключного раунду Кубка Інтертото моряки на власному полі звели до нульової нічиєю матч проти досвідченого й авторитетного французького «Ланса». Остаточно переможець цього протистояння, а відтак і володар путівки в кубок УЄФА, визначиться вже цієї суботи. І «Чорноморцеві» для загального успіху у французькому матчі вистачить результативної нічиєї.

У черговому матчі Кубка Девіса чоловіча збірна України з рахунком 5 : 0 у гостях розгромила команду Нігерії

У матчі за збереження місця в другій євро-африканській зоні популярного турніру для національних збірних українці розгромили господарів з рахунком 5 : 0. На африканських кортах у Лагосі український прапор захищали провідні тенісисти країни, два Сергії — Стаховський та Бубка, а також Орест Терещук і Артем Смирнов.
XS
SM
MD
LG