Доступність посилання

ТОП новини

Кожна нація, яка піклується про завтрашній день, повинна берегти свою традицію, вважає Віктор Ющенко


Про це Президент України заявив під час заходів IV Всесвітніх бойківських фестин, які відбулися у селі Явора Львівської області.

Про це Президент України заявив під час заходів IV Всесвітніх бойківських фестин, які відбулися у селі Явора Львівської області.

Як повідомляє прес-служба Президента, під час свого виступу глава держави висловив переконання, що Бойківські фестини є не просто фольклорним заходом, а мають національне значення: «Наше завдання – передати цю спадщину нашим дітям, це те, що робить нас державою».

Від імені всієї держави Віктор Ющенко привітав учасників фестин і запевнив, що як Президент спрямовує всі свої зусилля на те, щоб Україна була неподільною і заможною.

Глава держави зазначив, що одним із кроків для стабілізації ситуації у країні є проведення дострокових парламентських виборів 30 вересня цього року.

Віктор і Катерина Ющенки у рамках заходу переглянули театралізоване дійство «Бойківське весілля», а також оглянули виставку народних майстрів «Барви Бойківського краю».

Цього року у фестинах взяли участь майже 10 тисяч представникiв української дiаспори з Канади, США, Польщi, Великобританiї, Португалiї, Iспанiї, Iталiї, Бiлорусi та Російської федерації.
XS
SM
MD
LG