Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Дніпропетровська зібралися кілька десятків людей, стурбованих подіями навколо «справи про маніяків»


Цього тижня в місті затримали трьох 19-тирічних юнаків, яких підозрюють у серійних убивствах. Учасники мітингу звернулися до влади і правоохоронців належним чином розслідувати цю справу й не приховувати інформацію про злочини від громадськості, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

Цього тижня в місті затримали трьох 19-тирічних юнаків, яких підозрюють у серійних убивствах.

Учасники мітингу звернулися до влади і правоохоронців належним чином розслідувати цю справу й не приховувати інформацію про злочини від громадськості, повідомляє кореспондентка Радіо Свобода.

На прес-конференції на початку цього тижня начальник обласної міліції Іван Ступак продемонстрував фото трьох затриманих, однак учора начальник відділу обласної прокуратури Вікторія Литвин повідомила, що звинувачення висунуті тільки двом, а про третього молодика наразі мова не йде.

Суперечлива інформація з правоохоронних органів викликала у людей підозру, що справу, принаймні щодо одного зі співучасників, хочуть «зам’яти».

Люди, які зібралися на центральній площі, вимагають довічного ув’язнення для серійних убивць.

Нагадаю, упродовж трьох тижнів у Дніпропетровську, в різних районах, знаходили поранених людей і тіла вбитих. Правоохоронці не відкидали версію про маніяка. Потім вони з’ясували, що злочини чинили 19-річні хлопці, знічев’я, задля забавки вони вбили щонайменше 15людей.

За інформацією міліції, молодики їздили містом на авто, їхніми жертвами ставали в основному літні люди, що не могли чинити спротиву. Серед скоєних злочинів – убивство міліціонера в Запорізькій області. Усі епізоди об’єднали в одну справу.

Триває слідство.
XS
SM
MD
LG