Доступність посилання

ТОП новини

Позачергової сесії Верховної Ради 5-го скликання у вівторок не буде


Член Партії регіонів Михайло Чечетов повідомив, що у понеділок лiдери фракцiй парламентської коаліції домовилися – не проводити позачергової сесiї парламенту, яку на 31 липня скликав Олександр Мороз. Водночас, Михайло Чечетов наголосив, що в разі потреби розгляду життєво необхідних для країни питань позачергова сесія відбудеться в інший час. А вже увечері у понеділок надійшло повідомлення, що Голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз переніс дату проведення позачергової сесії парламенту з 31 липня на 7-10 серпня. Представники опозиції вважають заклики Мороза до скликання позачергової сесії – незаконними. Президент Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що вважає нинішній склад Верховної Ради нелигітимним.

Член Партії регіонів Михайло Чечетов повідомив, що у понеділок лiдери фракцiй парламентської коаліції домовилися – не проводити позачергової сесiї парламенту, яку на 31 липня скликав Олександр Мороз.

Водночас, Михайло Чечетов наголосив, що в разі потреби розгляду життєво необхідних для країни питань позачергова сесія відбудеться в інший час.

А вже увечері у понеділок надійшло повідомлення, що Голова Верховної Ради 5-го скликання Олександр Мороз переніс дату проведення позачергової сесії парламенту з 31 липня на 7-10 серпня.

Представники опозиції вважають заклики Мороза до скликання позачергової сесії – незаконними.

Президент Віктор Ющенко неодноразово заявляв, що вважає нинішній склад Верховної Ради нелигітимним.

У червні глава держави видав указ про розпуск парламенту на підставі складання повноважень депутатами фракцій БЮТ та «Нашої України».

Дострокові вибори до Верховної Ради мають відбутися 30 вересня.

Матеріали до теми:

• Позачергова сесія: бути, чи не бути? • Партія регіонів не планує брати участі у позачерговій сесії Верховної Ради, яку скликає спікер Олександр Мороз
XS
SM
MD
LG